+387 55 350 502
banjadvorovi@teol.net
×

21.06

Директор Бање Дворови Милорад Зекић изјавио је данас да је захвалан званичницима Републике Српске на подршци иницијативама које менаџмент ове установе заступа већ три године, а то је да власничка структура Бање мора да се промијени.
Он је изразио задовољство због данашње посјете високих званичника Републике Српске Бањи Дворови, као и за пружену подршку. Зекић каже да Бања Дворови не може више да ради на овакав начин.
"Имајући у виду позицију бање и то да се налази на тромеђи Србије, Хрватске и БиХ, ми смо значајне капацитете попуњавали прије свега пацијентима из Србије и Хрватске. Жеља нам је да се то врати, али се морају створити сви предуслови да то нормално функционише", рекао је Зекић новинарима након разговора са предсједником Републике Српске Жељком Цвијановић, премијером Радованом Вишковићем и српски чланом и предсједавајућим Предсједништва БиХ Милорадом Додиком. Он каже да заједнички треба реализовати ову активност у доброј слози са градоначелником и предсједником Скупштине града, а на задовољство суграђана и свих становника регије.

ДОДИК: СПРЕМНОСТ ИНСТИТУЦИЈА ЗА УЛАГАЊЕ
Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик рекао је да што прије треба ријешити неке претпоставке како би се у Бањи Дворови десио велики инвестициони захват, који би јој омогућио да се на најбољи могући начин искористи термална вода и нагласио да су институције спремне да у наредних неколико година у овај комплекс уложе до 50 милиона КМ. "Идемо заједно, потребно је да град учини неке своје кораке", рекао је Додик новинарима приликом посјете Бањи Дворови. Додик је нагласио да ова бања има изграђен имиџ, као и људе који су оспособљени и вриједни и који упорно раде. "Без обзира на све тешке околности, ти људи су остали ту", истакао је Додик.
2

БАЗЕНИ
Базени ЈУБ "Дворови"
 
Пет базена

"Бања Дворови" посједује спортско-рекреативни центар са пет базена капацитета 6.000 посјетилаца.

ОЛИМПИЈСКИ БАЗЕН
ДЈЕЧИЈИ БАЗЕН
ЈУНИОРСКИ БАЗЕН
ТУШЕВИ СА ТОПЛОМ ВОДОМ
 
 
БАЊСКА ВОДА
Љековита својства
минералне воде
 

Вода је натријум-калцијумско хидро-карбонатно-хлоридна.

Анализом је утврђено да њено коришћење даје веома добре резултате у лијечењу хроничних реуматских обољења,

лакших облика дијабетеса, хроничног гастритиса, посттрауматских повреда екстремитета и неких облика екцема, хроничних гинеколошких болести, лумбага, спондилозе, сплондитиса и лумбоишијалгије.

 
Актуелности
СМЈЕШТАЈ
Хотел "Свети Стефан"

Хотел "Свети Стефан" има 42 двокреветне и трокреветне собе и 2 апартмана. Хотел посједује конгресну салу, а у склопу бањског комплекса налази се ресторан "Извор" капацитета 400 мјеста.

РЕКРЕАЦИЈА
Спортски терени

Поред базена, у склопу бање гостима су доступни спортски терени за тенис, мали фудба, рукомет, одбојку и кошарку.

Видео презентација

JU Banja Dvorovi © 2018 | Sva prava zadrzana
Powered by limun.co