+387 55 350 502
banjadvorovi@teol.net
×

4838947603banja dvorovi bazeni

Бања Дворови у Бијељини креирала је посебну понуду за кориштење туристичких ваучера и очекује да ова мјера Владе Републике Српске оснажи љетну сезону и ублажи посљедице вируса корона, изјавила је Срни руководилац Одјељења за финансијске, правне и опште послове у Бањи Младенка Петковић.

"Направили смо породични пакет, гдје родитељи са двоје дјеце до 12 година имају смјештај, полупансион пет дана и бесплатно кориштење базена за 480 КМ, од чега ће за 200 КМ искористити ваучере и треба да доплате само 280 КМ", навела је Петковићева. Према њеним ријечима, једна особа приликом кориштења ваучера треба да резервише најмање три ноћења са доручком, а цијена ноћења са доручком у Бањи Дворови је 30 КМ у једнокреветној соби.

Капацитет хотела је 104 лежаја. "Ваучери треба да буду стимулација туризму и потрошњи у туризму и очекујемо да ће наши гости у том смислу препознати богату понуду, базене првенствено, које нуди ова туристичка дестинација са традицијом од пола вијека кориштења љековитих термалних извора", каже Петковићева. Она додаје да већ имају одобрене резервације за породице са подручја Бањалуке и Шамца, а поред електронске апликације, податке у начину кориштења туристичких ваучера за оне који слабије користе електронске медије пружају запослени на рецепцији бањског хотела "Свети Стефан"."Тренутно су најатрактивнији бањски центри у Републици Српској и надамо се да ће туристичка сезона бити спашена захваљујући ваучерима", истакла је Петковићева.

Поводом почетка кампање за коришћење туристичких ваучера у бањама Републике Српске, Привредна комора Републике Српске ће у понедјељак на конференцији за новинаре представити и сајт  https://banjesrpske.com.

Извор: Срна
БАЗЕНИ
Базени ЈУБ "Дворови"
 
Пет базена

"Бања Дворови" посједује спортско-рекреативни центар са пет базена капацитета 6.000 посјетилаца.

ОЛИМПИЈСКИ БАЗЕН
ДЈЕЧИЈИ БАЗЕН
ЈУНИОРСКИ БАЗЕН
ТУШЕВИ СА ТОПЛОМ ВОДОМ
 
 
БАЊСКА ВОДА
Љековита својства
минералне воде
 

Вода је натријум-калцијумско хидро-карбонатно-хлоридна.

Анализом је утврђено да њено коришћење даје веома добре резултате у лијечењу хроничних реуматских обољења,

лакших облика дијабетеса, хроничног гастритиса, посттрауматских повреда екстремитета и неких облика екцема, хроничних гинеколошких болести, лумбага, спондилозе, сплондитиса и лумбоишијалгије.

 
Актуелности
СМЈЕШТАЈ
Хотел "Свети Стефан"

Хотел "Свети Стефан" има 42 двокреветне и трокреветне собе и 2 апартмана. Хотел посједује конгресну салу, а у склопу бањског комплекса налази се ресторан "Извор" капацитета 400 мјеста.

РЕКРЕАЦИЈА
Спортски терени

Поред базена, у склопу бање гостима су доступни спортски терени за тенис, мали фудба, рукомет, одбојку и кошарку.

Видео презентација

JU Banja Dvorovi © 2018 | Sva prava zadrzana
Powered by limun.co