+387 55 350 502
banjadvorovi@teol.net
×

7772

ЈУ Бања "Дворови" почела је са радом 18. маја, а предузете су све мјере опреза, уз строго поштовање прописаних протокола рада, у складу са епидемиолошком ситуацијом. Термини пријема, односно договор о пружању амбулантних услуга, договарају се позивом на бројеве телефона 066/ 411-118 и 055/350-502.ЈУ Бања "Дворови" почела је са радом 18. маја, а предузете су све мјере опреза, уз строго поштовање прописаних протокола рада, у складу са епидемиолошком ситуацијом. Термини пријема, односно договор о пружању амбулантних услуга, договарају се позивом на бројеве телефона 066/ 411-118 и 055/350-502.

Директор ЈУ Бања "Дворови" Дворови, Бијељина, Милорад Зекић је изјавио да је бања, након двомјесечне паузе, почела са радом како би обезбиједила услуге које су у овом бањско-рекреативном центру уговорене са Фондом здравственог осигурања Републике Српске, али и како би омогућала пружање услуга за комерцијалне пацијенте. 

„Придржавајући се протокола, строго ћемо поштовати хигијенско-епидемиолошке мјере, а у ту сврху смо припремили све како би били заштичени, како запослени у бањи, тако и  корисници наших услуга. На улазу у хотел "Свети Стефан" постављен је тријажни пункт, обезбијежена су сва потребна средства за одржавање појачане хигијене у објекту и заштитна опрема, а у собама ће боравити по један пацијент", рекао је Зекић.

bd2

Начелница медицинског сектора у ЈУ Бања "Дворови", физијатар др. Данијела Ђурић-Ристић, нагласила је да ће број пацијената бити редукован како би се испоштовао протокол који подразумијева и како се пацијенти не би сусретали на терапијама, али ни у ресторану.Начелница медицинског сектора у ЈУ Бања "Дворови", физијатар др. Данијела Ђурић-Ристић, нагласила је да ће број пацијената бити редукован како би се испоштовао протокол који подразумијева и како се пацијенти не би сусретали на терапијама, али ни у ресторану.

"Циљ нам је да наши пацијенти добију комплетну услугу, а да при томе имају и комплетну хигијенско-епидемиолошку заштиту. Сви запослени и пацијенти су обавезни носити маске и одржавати појачану личну хигијену. За почетак рада смо предузели све неопходне заштитне мјере, а сви наши пацијенти ће проћи тријажни пункт, гђе ће се вршити епидемиолошка анкета, на основу које се доноси одлука о пријему", рекла је др. Данијела Ђурић-Ристић и додала да се пацијентима пружају физикалне терапије, вјежбе, електротерапије, магнет, ултразвук, ласер, биоптрон лампа, ручне и релаксационе масаже, као и хидротерапија.  

Обзиром да бања посједује и отворене базене са термалном водом, подобијању упутстава и препорука за рад од надлежних установа, базени ће бити спремни за посјетиоце, а у завршној фази је и уређење затворених базена.

Извор: ЈУ Бања "Дворови" и semberija.info

БАЗЕНИ
Базени ЈУБ "Дворови"
 
Пет базена

"Бања Дворови" посједује спортско-рекреативни центар са пет базена капацитета 6.000 посјетилаца.

ОЛИМПИЈСКИ БАЗЕН
ДЈЕЧИЈИ БАЗЕН
ЈУНИОРСКИ БАЗЕН
ТУШЕВИ СА ТОПЛОМ ВОДОМ
 
 
БАЊСКА ВОДА
Љековита својства
минералне воде
 

Вода је натријум-калцијумско хидро-карбонатно-хлоридна.

Анализом је утврђено да њено коришћење даје веома добре резултате у лијечењу хроничних реуматских обољења,

лакших облика дијабетеса, хроничног гастритиса, посттрауматских повреда екстремитета и неких облика екцема, хроничних гинеколошких болести, лумбага, спондилозе, сплондитиса и лумбоишијалгије.

 
Актуелности
СМЈЕШТАЈ
Хотел "Свети Стефан"

Хотел "Свети Стефан" има 42 двокреветне и трокреветне собе и 2 апартмана. Хотел посједује конгресну салу, а у склопу бањског комплекса налази се ресторан "Извор" капацитета 400 мјеста.

РЕКРЕАЦИЈА
Спортски терени

Поред базена, у склопу бање гостима су доступни спортски терени за тенис, мали фудба, рукомет, одбојку и кошарку.

Видео презентација

JU Banja Dvorovi © 2018 | Sva prava zadrzana
Powered by limun.co