+387 55 205 472
banjadvorovid@teol.net
×

sajt

Након штрајкова који су током 2017 потресали ЈУ Бања Дворови, те лоших временских прилика који су узроковали кашњење у раду базена И узроковали посредну финансијску штету од око 150.000 км, према ријечима Милорада Зекића, директора ове установе, направљени су одређени резови, консолидован рад И план активности тако да би 2018 година могла бити прекретница у раду Бање Дворови.

За серију штрајкова које је током 2017 године потресали ову установу а које је организовао синдикат Бање Дворови Зекић сматра да су имали И своју оправданост имајући у виду незавидну ситуацију у којој је неадекватним пословањем била доведена ова установа.Зекић је истовремено изразио наду да је то сада само прошлост дап ред бањом предстоје бољи дани И велики пословни изазови.

Уговори И аранжмани са фондом здравствене заштите су знатно редуковани што се итекако одражава на финансијски ефекат а Пословни амбијент у Бањи би свакако био још бољи а пројекције за будућност биле би још амбициозније. ЈУ Бања Дворови представља велики туристички потенцијал али је неопходно преструктуирање ове установе у неку врсту јавно приватног партнерства.

Као најбољи показатељ повољнијих пословних токова је И податак да се издвајају значајна средства за набавку нове медицинске опреме, замјену столарије, завршетак градње затвореног базена И других радова у циљу стварања што бољих услова за смјештај И медицинску његу пацијената.

ЈУ “Бања Дворови” уз све инвестиционе пројекте, природни потенцијал И географску позицију има све предуслове да у догледно вријеме израсте у савремени међународни туристичко рехабилитациони центар.

* Преузето од НТВ Арена.

 

 

БАЗЕНИ
Базени ЈУБ "Дворови"
 
Пет базена

"Бања Дворови" посједује спортско-рекреативни центар са пет базена капацитета 6.000 посјетилаца.

ОЛИМПИЈСКИ БАЗЕН
ДЈЕЧИЈИ БАЗЕН
ЈУНИОРСКИ БАЗЕН
ТУШЕВИ СА ТОПЛОМ ВОДОМ
 
 
БАЊСКА ВОДА
Љековита својства
минералне воде
 

Вода је натријум-калцијумско хидро-карбонатно-хлоридна.

Анализом је утврђено да њено коришћење даје веома добре резултате у лијечењу хроничних реуматских обољења,

лакших облика дијабетеса, хроничног гастритиса, посттрауматских повреда екстремитета и неких облика екцема, хроничних гинеколошких болести, лумбага, спондилозе, сплондитиса и лумбоишијалгије.

 
Актуелности
СМЈЕШТАЈ
Хотел "Свети Стефан"

Хотел "Свети Стефан" има 42 двокреветне и трокреветне собе и 2 апартмана. Хотел посједује конгресну салу, а у склопу бањског комплекса налази се ресторан "Извор" капацитета 400 мјеста.

РЕКРЕАЦИЈА
Спортски терени

Поред базена, у склопу бање гостима су доступни спортски терени за тенис, мали фудба, рукомет, одбојку и кошарку.

Видео презентација

JU Banja Dvorovi © 2018 | Sva prava zadrzana
Powered by limun.co