+387 55 205 472
banjadvorovid@teol.net
×

Скупштина града Бијељина усвојила је данас други ребаланс буџета у овој години који је већи за милион КМ и сада износи 53,4 милиона КМ.

Новац је намијењен за реконструкцију објекта Бање који подразумијева завршетак затвореног базена и санацију крова на хотелу, као и набавку дијела медицинске опреме.

Начелник Одјељења за финансије Славко Башић рекао је у образложењу одборницима да се Град може задужити као гарант до 30 одсто годишњег прихода, а садашња задуженост Бијељине по издатим гаранцијама је 7,7 одсто.

Одборник СНСД-а Васо Арсеновић рекао је да треба подржати сваку активност која би Бањи Дворови могла помоћи да врати стари сјај, уз упозорење да се градским потенцијалом мора боље управљати.

За директора Бање Дворови, која годинама гомила губитке, данас је именован Милорад Зекић, кадар СДС-а који је до сада био у менаџменту градског предузећа "Комуналац".

Након двомјесечног управљања Бањом Дворови шеф кабинета градоначелника Миле Пејчић говорио је одборницима о мјерама којима је, уз свесрдну помоћ Владе Републике Српске и ресорних министарствава, прекинут вишемјесечни штрајк и започети процеси за опоравак фирме.

Он је рекао да постоји озбиљна заинтересованост компаније из Русије за инвестирање у Бању Дворови, као једну од пет туристичких дестинација у Српској са услугом медицинске рехабилитације, а за преговоре са овом компанијом формирана је комисија при Влади Републике Српске.

Извор: ИнфоБијељина

БАЗЕНИ
Базени ЈУБ "Дворови"
 
Пет базена

"Бања Дворови" посједује спортско-рекреативни центар са пет базена капацитета 6.000 посјетилаца.

ОЛИМПИЈСКИ БАЗЕН
ДЈЕЧИЈИ БАЗЕН
ЈУНИОРСКИ БАЗЕН
ТУШЕВИ СА ТОПЛОМ ВОДОМ
 
 
БАЊСКА ВОДА
Љековита својства
минералне воде
 

Вода је натријум-калцијумско хидро-карбонатно-хлоридна.

Анализом је утврђено да њено коришћење даје веома добре резултате у лијечењу хроничних реуматских обољења,

лакших облика дијабетеса, хроничног гастритиса, посттрауматских повреда екстремитета и неких облика екцема, хроничних гинеколошких болести, лумбага, спондилозе, сплондитиса и лумбоишијалгије.

 
Актуелности
СМЈЕШТАЈ
Хотел "Свети Стефан"

Хотел "Свети Стефан" има 42 двокреветне и трокреветне собе и 2 апартмана. Хотел посједује конгресну салу, а у склопу бањског комплекса налази се ресторан "Извор" капацитета 400 мјеста.

РЕКРЕАЦИЈА
Спортски терени

Поред базена, у склопу бање гостима су доступни спортски терени за тенис, мали фудба, рукомет, одбојку и кошарку.

Видео презентација

JU Banja Dvorovi © 2018 | Sva prava zadrzana
Powered by limun.co