+387 55 205 472
banjadvorovid@teol.net
×

Пет базена ЈУ "Бања Дворови", крцати су гостима који стижу не само из Републике Српске, већ, традиционално из Срема, Мачве, Јадра...

Пет базена ЈУ "Бања Дворови", у истоименом мјесту код Бијељине, крај друма Бијељина - Београд, односно Брчко - Бањалука, крцати су гостима који стижу не само из Републике Српске, већ, традиционално из Срема, Мачве, Јадра, Подриња, Поцерине и Рађевине, Војводине.

У базенима је термоминерална вода, чија је температура на изворишту 73 степена Целзијусова, а за купање је прилагођена онако како највише годи купачима. У два дјечја базена температура воде је 31 степен. Ово купалиште има и пратеће садржаје, међу којима су одлични тениски и терени за све мале спортове, уз, наравно, сјајну угоститељску понуду ЈУ "Бања Дворови".

Купање је, не само рекреативног карактера, већ има и здравствени значај, јер је вода у базенима благотворна, и то је давно доказано, за кости, мишиће зглобове, као и за лијечење кожних обољења, прије свега псоријазе и екцема - прича за наш лист директор ЈУ "Бања Дворови"

Цијена улазница за дјецу је 3 конвертибилне марке (1 КМ - 60 динара), за одрасле је 5 КМ, с тим да је после 15 часова улазница 4 конвертибилне марке.

Извор: Новости

 

БАЗЕНИ
Базени ЈУБ "Дворови"
 
Пет базена

"Бања Дворови" посједује спортско-рекреативни центар са пет базена капацитета 6.000 посјетилаца.

ОЛИМПИЈСКИ БАЗЕН
ДЈЕЧИЈИ БАЗЕН
ЈУНИОРСКИ БАЗЕН
ТУШЕВИ СА ТОПЛОМ ВОДОМ
 
 
БАЊСКА ВОДА
Љековита својства
минералне воде
 

Вода је натријум-калцијумско хидро-карбонатно-хлоридна.

Анализом је утврђено да њено коришћење даје веома добре резултате у лијечењу хроничних реуматских обољења,

лакших облика дијабетеса, хроничног гастритиса, посттрауматских повреда екстремитета и неких облика екцема, хроничних гинеколошких болести, лумбага, спондилозе, сплондитиса и лумбоишијалгије.

 
Актуелности
СМЈЕШТАЈ
Хотел "Свети Стефан"

Хотел "Свети Стефан" има 42 двокреветне и трокреветне собе и 2 апартмана. Хотел посједује конгресну салу, а у склопу бањског комплекса налази се ресторан "Извор" капацитета 400 мјеста.

РЕКРЕАЦИЈА
Спортски терени

Поред базена, у склопу бање гостима су доступни спортски терени за тенис, мали фудба, рукомет, одбојку и кошарку.

Видео презентација

JU Banja Dvorovi © 2018 | Sva prava zadrzana
Powered by limun.co